Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

BELTÉRI ÁRNYÉKOLÁS

A beltéri árnyékolás kapcsán a legtöbb család még mindig a hagyományos textilfüggönyöket részesíti előnyben, holott ebben a tekintetben ma már számtalan olyan alternatíva létezik, amelyek sokkal változatosabb árnyékolási lehetőségeket tesznek lehetővé. Arról nem is beszélve, hogy például egy római roló, egy lapfüggöny vagy egy önmagában is dekoratív karnis is képes saját hangulatot is adni a lakásnak, felöltöztetni azt.

Római roló (raffroló):

A raffroló divatos, letisztult megjelenésének köszönhetően egyedi kiegészítője lehet fiatalos lakásoknak, modern irodáknak és enteriőröknek. A rolószerkezet jellemzője, hogy függőleges mozgatással, ráncolás nélkül, a pálcatávolságok arányában gyűjti egymásra a textilt. A roló a mennyezetre és oldalfalra egyaránt rögzíthető. Praktikus megoldást kínál olyan helyiségekben, ahol a hagyományos függöny alkalmazása nem kivitelezhető. További előnye, hogy a rolószerkezetek lehetővé teszik, szinte bármilyen, még a legnehezebb anyagok (pl. black out) használatát is.

konyhában

fürdőben

nappaliba

Lapfüggöny:

A lapfüggöny szerkezet dekoratív árnyékolóként és térelválasztóként is kitűnően alkalmazható. A lapfüggöny kocsikra tépőzárral rögzített anyagok ízlés szerint variálhatók. Kombinálhatunk és/vagy különböző anyagokat, mintákat, színeket egy szerkezeten belül – tehát a lapfüggöny az eredetileg betöltött funkcióján kívül egy rendkívül mutatós lakberendezési megoldást is jelenthet. A szerkezet eloxált alumínium, valamint fehér színben kapható. A kétsorostól az ötsorosig terjedő lapfüggöny szerkezetek húzási rendjét az igényeknek megfelelően, sokféleképpen variálhatjuk. A lapok feszességéről az alsó súlylap gondoskodik. A lapfüggöny mozgatása kézzel vagy pálcával, illetve zsinórral is lehetséges.

NAGY VÁLASZTÉKBAN ÁRUSÍTUNK KARNISOKAT:

Alumínium karnisok:

Az alumínium karnisok kínálják a függönyök felfüggesztésének legváltozatosabb módozatait.

Ezen karnisok egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen alakra hajlíthatók, formálhatók mind függőleges, mind vízszintes irányban. Ennek köszönhetően a legkülönbözőbb nyílászárókhoz és ívekre alkalmazhatók, hiszen boltív, bástyaív, vagy akár hullám alakban is hajlíthatók. Az alumínium karnisok mennyezetre és a falra is egyaránt szerelhetők. A függönyözési igényektől függően lehet a sínek számát is alakítani, a tépőzáras oldalfali sínnek és drapériának köszönhetően pedig a karnis akár teljes egészében eltakarható. A függöny elhúzására is több lehetőség van: a kézi és zsinóros megoldási lehetőségek közül választhatunk. További nagy előnye a 6 méteres alu karnisoknak, hogy a vevői igények szerint méretre vághatók, ill. toldók segítségével tovább növelhetők.

16 mm-es rúdkarnis:

A 16 mm-es rúdkarnis kollekció termékei otthonunk valódi dekorációi és függönyünk kiegészítő elemei lehetnek. Lakásába, vagy irodájába keresi a megfelelő karnist?

A 16 mm-es kollekcióban a klasszikustól a modernig minden stílust megtalál.

Válasszon 4 különböző színben (fekete, acél, matt-króm, antik-arany) kapható fém rúdkarnisok közül, melyek igény szerint szabadon kombinálhatók. Külön-külön választhatók a rudak, ill. a végzárók annak érdekében, hogy a kombinációs lehetőségek közül mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelőt, s a lakás (iroda) többi elemével is harmonizáló karnis kerüljön a falra.

Műanyag mennyezeti karnisokat méretre vágva 1-2-3 pályás:

1 pályás profil: 1.250,-Ft/fm

2 pályás profil: 1.565,-Ft/fm

3 pályás profil: 2.090,-Ft/fm

Igény esetén választható színű előlappal

A műanyag mennyezeti sínek a függönyök felfüggesztésének egyik legegyszerűbb módját kínálják. Ezeket a műanyag karnisokat ugyanis néhány csavar segítségével könnedén rögzíthetjük falra, redőnytokra, vagy akár ablakkeretre is. A 15 mm vastagságú sín gipszkarton állmennyezetbe is könnyedén besüllyeszthető és ez által tökéletesen elrejthető. További nagy előnye, hogy a kollekcióban 1,2 m – 6,0 m-ig terjedő, hét különböző hosszúságban kapható karnisok hossza a toldók segítségével tovább növelhető.

A kollekcióban megtalálhatók az egy -, két -, ill. hárompályás sínek, a sarkok karnisozását lehetővé tevő külső – és belső ívek, valamint a sínek lezárását szolgáló záró ívek, végzárók.

Vásárlóink véleményei: