Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

Munkatársat keresünk!

Munkatársat keresünk Budapest XI. ker. Villányi úti lakástextil üzletünkbe, havonta két hétre.


Jelentkezés: Szőke Márta üzletvezetőnél
Tel.: +361/282-6967, +361/348-0276
E-mail: kenag@kenag.hu


Üdv a blogunkon!

Kedves érdeklődők, olvasók, vásárlók!

Íme, újabb lehetőséget teremtettünk a lakástextilekkel kapcsolatos gondolatok, ötletek, hírek és vélemények áramlásának!
Blogunk célja, hogy minden kedves érdeklődő számára érdekes és értékes hírekkel szolgáljunk a textíliák világából!
Bejegyzéseink között cégünk legfrissebb kedvezményeitől kezdve a lakberendezési tippeken keresztül a bútorszövet, függöny, lakástextil divatirányzatainak bemutatásáig minden fellelhető!
Természetesen fotókkal színesítve! Várjuk a tapasztalatokat, ötleteket és véleményeket!

Jó böngészést és időtöltést kívánunk Mindenkinek!
A Kenag Kft. csapata

Falvédő

Díszítsük otthonunkat kreatívan, maradék textilek felhasználásával

Szeretné a nagymama megörökölt székét felújítani, vagy megunta az étkezőben az ebédlőasztal melletti pad kárpitját? Esetleg felvidítaná egy új díszpárna a nappalit? Mielőtt nyakába venné a várost, hogy lakástextileket vásároljon, nézzen be a szekrényébe, pincéjébe, mert a legtöbb otthonban fellelhető egy-egy rég elfeledett maradék textil, melyből takarékosan lehet dekorálni a lakást, újjá öltöztetni egy puffot.

Tovább
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Függönycsere tanácsok 1. rész

Lakásunk függönyözése Sokan bizonytalanok vagyunk. Lecserélnénk a függönyeinket. Tönkrement, vagy unjuk már, de hogyan is fogjunk hozzá? Hol keressünk anyagot? Hogyan számoljuk ki a mennyiséget, amire szükségünk van? Milyen díszítést válasszunk? Ehhez adunk most tanácsot minden érdeklődő számára!

Tovább
függöny, rojt

Hogyan is fogjunk hozzá? Függönycsere tanácsok 2. rész

Milyen függönyt válasszunk? Választásnál vegyük figyelembe, hogy függönynek a jó esésű, mosható textilek a legpraktikusabbak. Az anyag minősége mellett fontos az is, hogy milyen stílusú a lakásunk. Ha új bútort veszünk, az megváltoztathatja a lakás eddigi hangulatát. A függöny megválasztásánál tehát érdemes ezt is figyelembe venni. A Kenagnál minden stílusú bútorhoz találnak minőségi függönyöket, sötétítő … Hogyan is fogjunk hozzá? Függönycsere tanácsok 2. rész részletei…

Tovább
lámpaernyő függönyanyagból

Lakástextil kicsit másképp

Mit készítsünk a maradék bútorszövetekből, függönyökből? Természetesen varrhatunk díszpárnákat, kis függönyöket a fürdőszobába, spájzba. Készíthetünk táskákat, tokokat, vagy fűszertartókat. De ennél sokkal több rejlik a maradék lakástextilekben!

Tovább

Mi is az a “martindale”?

A bútorszövetekkel kapcsolatban biztos sokszor halljuk a kifejezést: “martindale szám”, de vajon mit is jelent ez a bizonyos érték, és mekkora legyen, hogy nyugodtak lehessünk az általunk választott kárpit minőségét illetően?

Tovább
Anikó 3

Textilek a vendéglátásban

Íme dekortextileink, terítőink és textilszalvétáink a vendéglátásban! Egyszerű színekből és mintákból – és nem utolsósorban olcsó alapanyagokból – kis kreativitással csodákra lehetünk képesek. Otthonunkban és a professzionális vendéglátásban egyaránt!

Tovább
DSC02258

Textilek az otthonunkban!

A lakberendezés, nemcsak a szépségről, a praktikumról szól, hanem a kényelemről is, amelyben nagy szerepet játszanak a textilek. Különböző kelmékkel, egyszerűen, ízlésünket kihasználva, teljesen átalakíthatjuk lakásunk megszokott hangulatát. Tehetjük mindezt, jóval olcsóbban, ha a Kenag Belga textil üzleteinek kínálatából válogatunk.

Tovább
367

Töltőanyagok a kreatív lakberendezésben

Poliuretán habszivacs darálék, szilikonizált poliészter, polisztirol gyöngy. Ne ijedj meg olvasó, nem kattintottál rossz helyre. Ha textil termékek készítésére vállalkozol, kreatív szeretnél lenni vagy legalább annak „látszani” és nem készen akarod megvenni az alvópárnát, az ajándék díszpárnát, a babzsák fotelt, esetleg a kismamának a szoptatóspárnát, unokádnak a plüssmacit – meg kell ismerkedni ezekkel a kifejezésekkel, … Töltőanyagok a kreatív lakberendezésben részletei…

Tovább
Tovább az összes blogbejegyzéshez
Vásárlóink véleményei: