Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

Faliképek

Méta u.-i kis- és nagykereskedésünkben is szívesen látjuk magán vásárlóinkat.

Kis tételű vásárlás is lehetséges.

Elegáns, ízléses, belga textilgyárak tervezőinek köszönhető, színvonalas, szövött faliképeket kínálunk!

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

Virágokat, csendéleteket, vadállatokat, városokat, tájképeket, életképeket, történelmi- és nemzeti eseményeket megjelenítő és sok egyéb, gyermekeknek tervezett, kedves motívummal díszített faliképeink közkedveltek vásárlóink körében.

Az állandó készletek mellett mindig talál olyan faliképet, amiből csak egy-egy darab készül, ezáltal téve egy lakás, étterem, szálloda, iroda dekorációját igazán egyedivé! Faliképeinket bélelve, alul-felülbújtatóval ellátva vásárolhatják meg, hogy a rögzítés egyszerű legyen.

A legtöbb faliképünk konfekcionálás nélkül is kapható, úgynevezett panelként, alkalmazkodva a különböző rögzítési igényekhez. Szép keretekbe erősítve egyes darabjaink igényes szövésüknek köszönhetően hasonlítanak egy festményre vagy gondosan kivarrt gobelin képre.

iránytű szövött falikép

iránytű szövött falikép

vitorlás szövött falikép

vitorlás szövött falikép

csendéletek 70*100 cm

csendéletek 70*100 cm

tigris gépi goblein 140*180 cm

tigris gépi goblein 140*180 cm

elefánt gépi goblein 140*180 cm

elefánt gépi goblein 140*180 cm

belga zsenília faliképek

belga zsenília faliképek

Nagy választékban vásárolhat úgynevezett textil paneljeinkből, melyeket kreatívan felhasználhat; Ízléses keretbe téve faliképeknek vagy megvarrva díszpárnáknak. De vásárlóink már készítettek belőlük táskát is, székekre puffokra kis bútorokra kárpitnak is tökéletes választás. Méretük általában 70 x 70 cm-es. Ezeket a termékeket keresse webáruházunkban , vagy a Méta utcai üzletünkben.

Vásárlóink véleményei: