Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

Falvédők

Méta u.-i kis- és nagykereskedésünkben is szívesen látjuk magán vásárlóinkat.

Kis tételű vásárlás is lehetséges.

Kenag-termékek, melyet máshol nem talál meg!

TÖBB SZÁZ DARAB FALVÉDŐBŐL VÁLASZTHAT, MÉRETEIK: 200 X 70 cm

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

A lakástextil piacon hiánycikknek számító falvédőink évek óta óriási sikernek örvendenek. Igényes-ízléses termékek elfogadható árakon! Óriási kínálatunkban főként kis szériás, egyedi darabok találhatóak, de szállodák, panziók, kollégiumok falvédő igényeit is ki tudjuk elégíteni kis költségű megoldásokkal.

falvédőink 200 cm szélesek

falvédőink 200 cm szélesek

saját paszományainkkal díszítjük

saját paszományainkkal díszítjük

modern mintás falvédők

modern mintás falvédők

sűrű szövésű anyagok

sűrű szövésű anyagok

rusztikus és klasszikus minták

rusztikus és klasszikus minták

dekoratív díszekké válnak

dekoratív díszekké válnak

Falvédőinket felül bújtatóval látjuk el, ahová lécet lehet behelyezni, így a falvédő könnyedén felerősíthető. Vásárlóink nem csak dekorálás céljából választják mutatós falvédőinket. Hálószobában, étkező falán, előszobában hőszigetelésre is jó megoldásnak bizonyulnak. Ezt az előnyét fokozva, sok falvédőnket még egy plusz hátfal béléssel is ellátjuk.

Falvédőink 70x200 cm-esek, bélésesek vagy bélés nélküliek, minden esetben bújtatóval ellátottak falra erősítéshez és rojttal vagy rojt nélkül is kaphatóak.

A tartós, sűrű szövésű, jó minőségű szövetből készült falvédőink nem csak díszítő funkciókat töltenek be, de praktikus, hőfogó hatásuk miatt is közkedveltek.

Modern, rusztikus, romantikus, klasszikus mintájúak. Gyermekfalvédőink egyéb díszítő termékeinkkel, pl. díszpárnákkal is harmonizálnak

A falvédők alapanyagait készletünkből meg is vásárolhatja:

Kínálunk nagy választékban, elérhető árakon.

Vásárlóink véleményei: