Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

Függönyök minden esetre!

A Kenag Textil kiváló függönyözési lehetőségeket kínál Önnek is a pénztárcabarát megoldásoktól a luxus kategóriájú függönyökig!

Kedves Vásárlóink!

2019-ben még nagyobb függöny kínálattal várunk mindenkit! A Méta utcai üzletünkben megnyitottuk 140 m²-es függönyszalonunkat, ahol hatalmas választékban talál ezerfajta függönyt, rengeteg kézzel fogható ötletet, függönyrögzítési megoldást. Kivarrt mintafüggönyeink segítenek a választásban, "ezerféle" mintasál, és segítőkész hozzáállás vár mindenkit a Méta Centrumban, a Kenag Textilnél! Ne hagyja ki, függönyözzön velünk idén is!

1255 Ft

2540 Ft

Függöny elkötők

Rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termék varrást magánvásárlók és közületek részére is.

További információ és árajánlat kérés itt: szolgaltatas@kenag.hu

Fényáteresztő függönyöket, sötétítő függönyöket – és ezek csoportjába tartozó – fénykizáró, úgynevezett black out vagy dim out függönyöket, dekorfüggönyöket, vitrázsfüggönyöket kínálunk.

Hagyományos, klasszikus, illetve a mai legfrissebb trendeknek megfelelő anyagok közül válogathat.

Mindezt úgy, hogy a készleten levő függönyök között sok csökkentett árú terméket is talál. Ezeket függönygyárak rendelésen felüli maradék, úgynevezett stock készleteiből szerezzük be.

Több évtizede ismernek minket így az országban: a „Kincsesbánya”, ahol minden vásárló megtalálhatja elképzeléseinek, álmainak és leginkább pénztárcájának megfelelő textíliáját.

A kiállításokon gyűjtött tapasztalatainknak megfelelően majdnem ezer függönymintával (mintasállal) várjuk vásárlóinkat. A minták alapján kiválasztott függönyöket már pár napon belül át tudjuk adni megrendelőinknek.

Tudjuk, hogy nem könnyű a függönyválasztás, ezért az eladók tanácsán kívül lehetővé tesszük a függöny mintasálak hazavitelét is, hogy a helyszínen lehessen jó döntést hozni a függönyválasztást illetően.

Függönyrögzítés, karnis:

Az idei évtől már nagyobb hangsúlyt fektetünk a függönyrögzítések kínálatára is.

Hazai műhelyben egyedi méretre készített termékeink:

Ezeket a termékeinket önállóan, de teljes rendszerben is megvásárolhatja, a rögzítéshez szükséges minden kellékkel együtt.

Függönyvarrás:

Varrodánkban minden rendszerre megvarrjuk a vásárlóink által választott függönyt.

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

Vásárlóink véleményei: