Nagykereskedés és diszkont áruház:
  • 1194 Bp., Méta utca 31.
    (MÉTA Centrum)
  • Tel.: 06 1 282-6967, 281-2532
  • Fax: 06 1 348-0276
Budai mintabolt:
  • 1113 Bp., Villányi út 30/b.
    (Textilház)
  • Tel.: 209-2552
  • Fax: 06 1 348-0276
Várjuk üzenetét!
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem.

Textil, lakástextil, bútorszövet és egyéb minőségi textil a Kenagtól.

Méta u.-i kis- és nagykereskedésünkben is szívesen látjuk magán vásárlóinkat.

Kis tételű vásárlás is lehetséges.

Egy kicsit másként, mint mások!

Kedves Látogató! Kereskedésünk flamand textilgyárak raktárkészleteiből, rendelésen felüli termeléseiből kínál színvonalas textil termékeket töredék árakon. Termékeink egyedisége miatt, az óriási választék ellenére nem biztos, hogy épp a jelenlegi képeken látható termék még kapható. Igyekezetünk ellenére a hatalmas kínálat és annak gyors változása miatt a termékeket lehetetlen lenne mind bemutatni illetve aktualizálni. Az aloldalak kínálatunk hangulatát próbálják tükrözni, és abban biztosak vagyunk, ha ellátogat üzleteinkbe, nem éri csalódás. Vevőink 95 %-a elégedetten távozik. Várjuk Önt is!

Már több mint 10 éve forgalmazunk belga textileket kis- és nagy tételben. Textil kínálatunk meghatározó részét tradicionális flamand lakástextil gyárak raktárkészleteiből, többlet termeléséből származó, csökkentett árú bútorszöveteiből, függönyeiből, dekoranyagaiból és egyéb textileiből állítjuk össze. A célunk, hogy a mi vásárlóink Magyarországon is kiemelkedő minőségű lakástextilekből választhassanak, de a hazai viszonyoknak megfelelő, megfizethető árakon. Nagy tapasztalattal, hozzáértéssel, és hatalmas textil kínálattal várjuk a hozzánk betérő vásárlóinkat. Büszkék vagyunk rá, hogy sok-sok magánvevőnk mellett magyar és külföldi filmprodukciókat, színházakat, elismert jelmez- és díszlettervezőket is nap, mint nap kiszolgálhatunk színvonalas textilekkel, lakástextilekkel, bútorszövetekkel, és további igényes textil termékeinkkel. Alacsony költségvetésű intézmények mellett színvonalas éttermek, illetve szállodák textil igényeit is jó minőségű termékekkel tudjuk kielégíteni.

Rövid határidővel vállalunk függöny és egyéb textil termék varrást magánvásárlók és közületek részére is.

Bútorszövetek Belgiumból

Lakástextil kínálatunk alapját képezik a belga bútorszövetek, amelyeket óriási választékban kínálunk magánvásárlóknak, kereskedőknek és feldolgozóknak is. A szöveteket töredék méteráron, illetve a kisebb maradék (2 m alatti) darabokat olcsó kilós, illetve alacsony darabáron kínáljuk. Részletesebb kínálatunkat tekintse meg Bútorszövet aloldalunkon!

A gyorsan változó textil kínálatunk miatt a képeken látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak:

bútorszövetek szállítási idő nélkül

140 cm széles zsenília szövetek

pamutbrokátok kedvező áron

Függönyök

Lakástextil kínálatunkban szerepelnek fényáteresztő és sötétítő függönyök is, amelyekkel jó áron textilezhetőek a nyílászárók akár egyszerűbb, hétköznapibb, akár luxus-hatásra vágyunk. Részletesebb kínálatunkat tekintse meg Fényáteresztő és Sötétítő függönyök aloldalainkon!

A gyorsan változó textil kínálatunk miatt a képeken látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak:

voile és organza függönyök

színes organzák

dekorfüggönyök

Vízlepergető vásznak, impregnált textilek, kültéri anyagok piaci ár alatt!

A Méta centrumban csökkentett áron kínáljuk vízlepergető és impregnált textiljeinket.

Alkalmasak lakáson belüli kárpitozásra ha fontos, hogy "lepergessen"és kültéri bútorok, hintaágyak áthúzására. Vékonyabb impregnált textiljeink a könnyebb textilezést segítik, akár otthon is megvarrható a hintaágy huzata, árnyékolója. Vastagabb erősebb vízhatlan anyagainkból pergolát is textilezhet, és szél mentesíthet is kültéri tereket.

És ami fontos, hogy mindezt a piaci árak töredékéért, már 690 Ft/fm ártól (150 cm szélesek)

impregnált textilek

kültéri textilek

vízlepergető anyagok

Dekorszövetek, dekorvásznak

Közkedveltek dekorszöveteink, dekorvásznaink is, amelyekből a kisebb maradék textildarabok szinte fillérekért vásárolhatóak meg, de a nagyobb mennyiséget igénylő textildekorációs terveket is gazdaságosan lehet megvalósítani. Vevőink alacsony költséggel tudnak lakást, színpadot, iskolát éttermet, vagy akár szállodát is dekorálni.

A csökkentett árú, kisebb tételű vagy maradék kilós textileinkből sokan saját kezűleg készítenek praktikus darabokat vagy különleges dekorációs textil termékeket saját felhasználásra vagy tovább értékesítésre, mert a nálunk beszerezhető textil nyersanyag alacsony költsége miatt érdemes energiát fordítani az elkészítésre is. Részletesebb kínálatunkat tekintse meg Dekorszövetek, dekorvásznak aloldalunkon!

A gyorsan változó textil kínálatunk miatt a képeken látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak:

mintás vásznak

különleges dekorszövetek

egyedi mintájú textilek

Textil darabáruk, lakásdekorációk

Ha viszont az azonnal felhasználható, felakasztható, felfúrható, leteríthető dekoratív termék gyors beszerzése a cél, akkor is érdemes ellátogatni üzleteinkbe, mert textil választékunkban konfekcionált termékek - ágytakarók, falvédők, faliképek, díszpárnák, díszterítők, abroszok , rojtok, bojtok, paszományok, Kilós textil turi, babzsák fotelek - mellett még sok egyéb textil terméket is talál.

A gyorsan változó textil kínálatunk miatt a képeken látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak:

Vendéglátós textilek: terítők, törölközők, lepedővásznak

Palletánkat tovább színesítik a kilós áron vagy olcsó darabáron vásárolható damaszt abroszok, szalvéták, törölközők. Vendéglátós vásárlóink is szinte minden textil alapanyagot beszerezhetnek nálunk: lepedővásznat, terítő alapanyagot, damasztabroszt, függönyt vagy a bútorszövetet.

belga szállók törölközői

belga szállók törölközői

damaszt terítők, szalvéták

damaszt terítők, szalvéták

különböző szélességű lepedővásznak

különböző szélességű lepedővásznak

Dekortextileink a vendéglátásban:

Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpont, Nógrád

Párnatöltelék, babzsáktöltelék, flíz

Folyamatosan forgalmazunk speciálisabb textil alapanyagokat, mint darált szivacsot, szilikonizált poliésztert, nikecell polisztiról gyöngyöt, amelyekkel párnákat, babzsák foteleket, és még sok egyéb textilterméket lehet megtölteni. Továbbá pl. flíz anyagot is kínálunk, amelyet vásárlóink a bútorkárpitozáshoz használnak fel.

darált szivacs

darált szivacs

nikecell polisztirol gyöngy

nikecell polisztirol gyöngy

szilkonizált polieszter

szilkonizált polieszter

flíz

flíz

Weboldalunkon a sokszor egyedi, vagy csak rövid ideig készleten lévő különleges, változatos lakástextil, bútorszövet és sok-sok egyéb textil termékünket nem tudjuk teljesen naprakészen bemutatni.

De képzeljen el egy „kincses barlangot”, ahol csodaszép, megfizethető lakás- és egyéb textil várja önt is ezerszámra, majd mindenképpen látogasson el üzleteinkbe és mi nem fogunk önnek csalódást okozni! Hiszen több száz fajta, azonnal megvásárolható lakástextilből, bútorszövetből, textil termékből válogathat. Várjuk szeretettel!

Belga műbőr

Belga műbőr gyárak 5 m alatti maradékai érkeztek olcsó méter és kilós áron. 140 cm szélesek, alkalmasak bútor kárpitozásra, babzsákfotel, táska és egyéb kiegészítők gyártására.

2 m alatti darabok: 1.255 Ft/kg, 2 m - 5 m-es végek: 620 Ft/fm

Több száz kiló vegyes lakástextilből, méteráruból válogathatnak kilós áron

A HELY, AHOL A LUXUS NEM MEGFIZETHETETLEN

VÁSÁRLÓINK: Magánvásárlók, kereskedők, lakberendezők, kárpitosok, designerek, ruha-és jelmezkészítők, filmesek, színházasok, rendezvényszervezők, hivatalok, intézmények, vendéglátósok, táskakészítők, foltvarrók, kincskeresők, textilszerelmesek, ÉS ELŐBB-UTÓBB ÖN.

És amikor a textiljeink a helyükre kerülnek....

Vásárlóink alkotásai:

lakberendező:Kádár Melinda

lakberendező: Jánosiné Juhász Katalin

Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpont, Nógrád

Vásárlóink véleményei: